Πολιτική Επιστροφών

Με δεδομένη την προτεραιότητα που δίνουμε στην ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχουμε τη δυνατότητα επιστροφής ή αντικατάστασης όλων των προϊόντων μας.  Οι πελάτες μας  μπορούν να προχωρήσουν σε αντικατάσταση προϊόντων ή πλήρη επιστροφή των χρημάτων μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες, από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι Όροι Πολιτικής Επιστροφών που αναγράφονται παρακάτω.

Διαδικασία Επιστροφών

Η διαδικασία επιστροφής ή αντικατάστασης αναγράφεται αναλυτικά παρακάτω. Το www.ekowood.gr, διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχθεί την επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντων, τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους Όρους Πολιτικής Επιστροφών.

Επιστροφή Ελαττωματικού Προϊόντος ή Αντικατάσταση

Οι επιστροφές/αλλαγές ελαττωματικών προϊόντων, πραγματοποιούνται κατόπιν επικοινωνίας με το www.ekowood.gr ως εξής:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2296022077, μέσω e-mail στο info@ekowood.gr ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επιστροφής(συμπληρώστε τη Φόρμα Επιστροφών) και να την αποστείλεται στο info@ekowood.gr.
Η επιστροφή, θα πραγματοποιηθεί από μέρους σας με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία. Τα έξοδα αποστολής θα καλυφθούν από το www.ekowood.gr. Μέτα την παραλαβή του δέματός σας, το  www.ekowood.gr  θα προχωρήσει στην επιστροφή χρημάτων, τόσο της αξίας των προϊόντων, όσο και του κόστους των αρχικών σας μεταφορικών ή στην αντικατάσταση τυχόν ελαττωματικού προϊόντος, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Επιστροφή μη Ελαττωματικού Προϊόντος (Αναιτιολόγητη Υπαναχώρηση) ή Αντικατάσταση

Οι επιστροφές/αλλαγές μη ελαττωματικών προϊόντων πραγματοποιούνται κατόπιν επικοινωνίας με το www.ekowood.gr, ως εξής:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2296022077, μέσω e-mail στο info@ekowood.gr ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επιστροφής(συμπληρώστε τη Φόρμα Επιστροφών) και να την αποστείλεται στο info@ekowood.gr. .Αποστείλετε το δέμα σας στη διεύθυνση που αναγράφεται στη Φόρμα Επιστροφών με οποιαδήποτε εταιρεία ταχυμεταφορών επιθυμείτε. Τα έξοδα αποστολής για επιστροφή ή αντικατάσταση μη ελαττωματικών προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη. Μετά την παραλαβή του δέματος σας, το www.ekowood.gr θα προχωρήσει στην επιστροφή χρημάτων, μόνο της αξίας των προϊόντων και όχι του κόστους των αρχικών σας μεταφορικών .

Επιστροφή η οποία αφορά λάθος προϊόν:

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας απεστάλη είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την παράδοσή του σε εσάς χωρίς χρέωση μεταφορικών. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική άθικτη συσκευασία. Έξοδα αποστολής: η επιστροφή για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις γίνεται με δικό μας κόστος με βασική προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί επικοινωνία σας τηλεφωνικά στο 2296022077 ή μέσω e-mail στο info@ekowood.gr, προκειμένου εν συνεχεία και να σας αποσταλεί το σωστό προϊόν.

Επιστροφή Χρημάτων στο πλαίσιο επιστροφής προϊόντος:

Στην περίπτωση που στο πλαίσιο των ανωτέρω, θα προβούμε σε επιστροφή προς εσάς του αρχικού τιμήματος, διευκρινίζεται ότι:

- Αν η πληρωμή του είχε γίνει από εσάς με την χρήση Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η Τράπεζα θα προχωρήσει σύμφωνα με τους όρους που προβλέπονται από τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ του πελάτη (εσείς) και της Τράπεζας του. Η Εταιρεία μετά από την ενημέρωση αυτή δεν φέρει καμία ευθύνη για την υλοποίηση των όρων της προαναφερθείσας σύμβασης μεταξύ του πελάτη και της Τράπεζας καθώς και για τον χρόνο και τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού της εν λόγω συναλλαγής.

- Στην περίπτωση που η εξόφληση του τιμήματος έχει γίνει με μετρητά ή Τραπεζικό έμβασμα ή αντικαταβολή, προκειμένου να σας επιστραφεί το εν λόγω ποσό, θα υποδεικνύετε από πλευράς σας Τραπεζικό λογαριασμό (αποστέλλοντας αποδεικτικό ότι είστε ο δικαιούχος αυτού) στον οποίο θα γίνεται με κατάθεση η επιστροφή του τιμήματος του προϊόντος.

Όροι Πολιτικής Επιστροφής

Οι αναγραφόμενοι όροι πρέπει να τηρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους, για την επιστροφή των προϊόντων στο www.ekowood.gr   :

Το αίτημα επιστροφής/αντικατάστασης να μην υπερβαίνει τις 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης, όπως αυτή προκύπτει από τα έγγραφα παραλαβής. Όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα, πρέπει να παραλαμβάνονται από το www.ekowood.gr  , στην αρχική τους κατάσταση (σφραγισμένα, χωρίς σημάδια φθοράς ή άλλες αλλοιώσεις) και σε κατάσταση μεταπώλησης. Όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα, πρέπει να φέρουν τις ετικέτες και οποιαδήποτε άλλα συνοδευτικά έγγραφα ή φυλλάδια διαθέτουν, στην αρχική τους κατάσταση χωρίς σημάδια φθοράς. Εάν κι εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε να προχωρήσετε το αίτημά σας, ώστε να σας επιστρέφει το ανάλογο χρηματικό ποσό ή να αντικατασταθεί το προϊόν, με άλλο της επιλογής σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, διαφορετική με τα παραπάνω, το www.ekowood.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί το αίτημά σας. Ο πελάτης έχει πάντα την απόλυτη ευθύνη της αποστολής των επιστρεφόμενων ειδών, στη διεύθυνσή που αναγράφεται στην Φόρμα Επιστροφών.  Για τον λόγο αυτό, προτείνεται να χρησιμοποιήσετε συνεργαζόμενη με το www.ekowood.gr εταιρεία. To www.ekowood.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται κατά την επιστροφή τους.

Παρακαλείσθε, όπως μας δώσετε χρονικό περιθώριο 15 εργάσιμων ημερών, από την ημέρα άφιξης των προϊόντων στο κατάστημά μας, ώστε να ολοκληρωθεί το σύνολο της διαδικασίας του αιτήματός σας.