Γνωρίστε την EKOWOOD

Το 2020, κάτω από τη σκιά μιας παγκόσμιας πανδημίας, γεννήθηκε η εταιρεία μας EKOWOOD. Το κυρίαρχο όραμά μας, είναι να αποτελέσουμε μία από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές βιομηχανίες επίπλων με επίπεδη συσκευασία DIY στον κόσμο, χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων μας.

Οπλισμένοι, με τη γνώση και την έντονη δραστηριότητα των προηγούμενων ετών στον τομέα αυτό, παράγουμε οικονομικά έπιπλα μελαμίνης με minimal design από ανακυκλωμένα υλικά με βάση το δίπτυχο ποιότητας-τιμής, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες ενός σπιτιού. Τα σχέδια των επίπλων μας θα σας κάνουν υπερήφανους και θα διακοσμήσουν ιδανικά εκτός από το σαλόνι και την τραπεζαρία σας μέχρι την κουζίνα, το μπάνιο, το υπνοδωμάτιο και το διάδρομο.

Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη των Μεγάρων, περίπου 35 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα της Αθήνας. Χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονη τεχνολογία αυτόματων μηχανημάτων από τη γερμανική εταιρεία HOMAG GROUP, έναν από τους πιο εξέχοντες κατασκευαστές βαρέως τύπου εξοπλισμού. Η εταιρεία μας εξελίσσει συνεχώς την ποιότητα και το επίπεδο παραγωγής της δίνοντας έμφαση στις νέες τάσεις της αγοράς και τη λειτουργικότητα των επίπλων. Ιδιαίτερη σημασία, δίνουμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες του κάθε πελάτη.

Μίνιμαλ γραμμές, ζεστά χρώματα, καθαρές φόρμες, ποιότητα ''value for money'', καινοτόμες ιδέες προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας, με ταυτόχρονη περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Η οικογένεια EKOWOOD, αποτελείται από μια ομάδα νέων με όραμα για ένα πιο εργονομικό και οικονομικό μέλλον. Η προσαρμογή και η υιοθέτηση καινοτόμων ιδεών είναι η ραχοκοκαλιά της φιλοσοφίας και της δομής μας. Σε συνδυασμό φυσικά με μια άψογη εξυπηρέτηση, η οποία πηγάζει από τον σεβασμό προς τους πελάτες μας.